Szállítási feltételek


A megrendelt termék díjának fizetésének módjai

A megrendelt termékeket személyes átvétel esetén, az átvételi ponton készpénzzel fizetheti.

Házhoz szállítás esetén, a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben fizetni. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz.

Lehetőség van előre utalással történő fizetésre is.

 

Átvételi és házhoz szállítás, információk 

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre. Kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni!

A csomagok átvétele/kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Ettől eltérő időpontban is van lehetőség átvételre, a lehetőségekről kérjük, egyeztessen a megrendelés leadása előtt.


Személyes átvétel a következő pontokon lehetséges: Elérhetőségeink >>>

Házhoz szállítás esetén, amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Futár partnerünk a Royal Futár Hungária Kft.

 

Házhoz szállítás díjszabása

A házhoz szállítás díja:

0-20000 Ft között                 1905 Ft

20000 Ft felett                     ingyenes

A vásárlási összeghatár és a szállítási díj bruttó árak. 

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan 

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza.  Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv  felvételét és ne vegye át a csomagot.  Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!